A blög once bit my sister

Konsert øyeblikk

Emilie "Et barn er et lite menneske"

Dette bildet er med i ukens konkurranse på øyeblikk.net. Bildet er tatt i oktober i fjor, i forbindelse med at vi var på konsert med blant annet Kaizers Orchestra på torget. Blogginnlegget fra konserten finner du her. Emilie husker enda den kvelden og digger musikken :) Jeg syns jeg fikk fanget et godt øyeblikk med herlig lys fra scenen. Bildet ligger ute på Mortens flickr-konto, men det er JEG som har tatt det. Han skal få æren for redigeringen, for et år siden kunne ikke jeg å redigere bilder.

 

oyeblikk.net

Bli med i konkurransen du også, man trenger ikke ha egen blogg.

God torsdag til deg som er innom!

5 comments:

  1. Fint bidrag! Og flinke som tar barna på konsert. Ja, mine er kanskje store nok neste sommer, til å ha glede av det :)

  2. Å ja, dette øyeblikket husker jeg godt. Dessverre ikke fra virkeligheten, men fra bloggen. Og det er jo heller ikke å forakte; å få følge familien Brekkevold i over ett år. Håper du vinner, Johanne! (Og han der fine under her, han vet jeg jammen ikke hva jeg skal si om. Han sier liksom alt selv :) God helg. Snart. Klem

  3. kjempefint! ikke rart at emilie stråler når hun ser vidunderlige kaizers!

    :)

  4. Dette var et flott øyeblikk! Det ser ut som hun trives godt :)

    Tusen takk for at du deltar i vår fotokonkurranse. Hilsen fra Øyeblikkjentene

  5. Et helt nydelig bilde! Så vakker hun er ;) Ønsker deg og dine en deilig fredag og god helg!! Klem fra Ellen

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.