A blög once bit my sister

Fredag ♥

Rotvoll

Min kjære har tatt det stemningsfulle bildet over på en av sine mange trilleturer mot Rotvoll med Olli. Snart er pappapermen over og jeg håper han har mange gode minner fra stunder med lillegutt. Jeg gleder meg iallefall til å være mere hjemme med Olli igjen fra november. Jeg gir ikke helt slipp på jobben, for det er godt med et avbrekk fra mammarollen iblant. Det kan nok bli litt hektisk å jobbe siden vi ikke har barnehageplass til O.

Jeg skal iallefall rekke å kverne og lage meg kaffe på Aeropress uansett. Den absolutt beste kaffen lages på Aeropress! Basta :)

Nykvernet kaffe

Aeropress

God helg kjære dere!

7 comments:

 1. Ahhh, for noen nydelige bilder! Det øverste var bare sååå nydelig og stemningsfult!!!

  GOD HELG! Klemmer fra Stine

 2. Luftpresse...? Aldri sett..

  Ha en fin fredag, og ønsker deg en ypperlig helg! Klem fra meg!

 3. Vakkert vakkert! kjente bare roen senke seg ved å stirre på det bildet..

  ha en fin fredag med kaffien din!

 4. Så deilig det ser ut med slik kaffe...synes nesten jeg kan kjenne lukten av nytraktet kaffe...helt til Humlehagen..!Jeg må kanskje utvikle meg litt på kaffefronten...her går det i samme gamle moccamasteren vet du..Johanne...Klem herfra..!

 5. Har vært så ute av bloggverdenen i det siste...Rart å jobbe fullt igjen for en periode...men egentlig ganske digg ;) Kjekt å oppdatere seg litt "inne hos dere"! Du, den aeropressen...hvor får man tak i slike?? Fin dag til dere!!

 6. Kirsti: Aeropress får du kjøpt på Dromedar såklart:) Koster ca 450 kr, de demonstrerer hvordan den brukes:)

 7. Ahh!! Så klart ;) SKAL kjøpes!!! Har vært på Kitchn, Åhlens +++ og ingen fatter hva jeg prater om når jeg spør etter Aeropress ;) Takker for hjelpen!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.