A blög once bit my sister

Detaljer fra barnerommene

Tavle Lampe

Nattbord Kaninlampe

Disse detaljene kommer ifra Emilies rom. Vi har begynt å lese julebøker, akkurat nå leser vi Jul i Blåfjell. Det kommer jo på Barne-Tv i desember også.

Uro og stoffvegg Heklet vimpel

Bilteppe Kommode

Olivers-rom er foreløpig ganske uferdig. Den heklede vimpelen kjøpte jeg rimelig på Epla.

Det er helg og jeg har fri :) Yes!

Oliver har fått Emilie sitt gamle rom og Emilie har fått vårt tidligere soverom. Endelig har hun fått god plass til leker og lek. Vi voksne trenger bare et sted å sove, så vårt nye soverom har nesten bare plass til en seng og et klesskap. Det er fortsatt endel å fikse, men det begynner å ta form. Emilies rom må pusses opp til sommeren, der har en tidligere eier gjort en elendig malejobb og rommet har et lite praktisk brystpanel.

Linsesuppe med svinekjøtt Pestotortillla med ost

Til middag i går hadde vi deilig Linsesuppe med svinekjøtt og pestotortillas. En lettlaget og helt nydelig middag! Emilie var med å lage pesto-tortillaene, noe som var en stor hit :)

Riktig god helg alle sammen!

6 comments:

  1. ååh, den maten så utrolig deilig ut! så fint at dere begynner å komme i orden på rommene! det blir godt for alle ;) god frihelg johanne, kos deg masse!

  2. Fine detaljer!! Vi holder på med rommene til småttingene nå. Skal bli utrolig fantasistisk å bli kvitt panelvegger!! God helg til dere!! :-))

  3. Fiiine detlajer altså! Og den middagen, nam nam! Jeg er sulten her jeg sitter, hehe...

    Klemmer fra Stine som også ønsker God Helg!

  4. herlige barnerom! vil se meeeeer!

    god helg til dere alle:) klem!

  5. Liker detaljene. Ser at vi har temmelig lik smak. Og middagen så nydelig ut. Må prøves.

  6. Det er fullt mulig dere får se mer etterhvert. For jeg koser meg med å småpusle med barnerommene stadig vekk. Nå har jeg også mer fri sammen med lillegull fremover :)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.