A blög once bit my sister

Hverdag - med litt jul

Hufsa&lussekatt Olli

Hverdagene er tilbake ♥. Kaffe i ny mummikopp med Hufsa på. Lussekatt fra fryseren. Olli leker rundt meg og vi leker sammen :)

Barnåler Juletre

Julen er ikke borte ennå fra Brekkevold-heimen. Iallefall ikke juletreet og lysene i vinduene. Barnålene er litt overalt, men det må vi tåle. Fjorårets juletre var nemlig så vakkert, det er rett og slett perfekt. Pyntet hovedsaklig av Emilie. Der henger alle minner fra min barndom, jeg har nemlig mammas gamle julepynt.

Minnekrok

I dag er det 6 år siden min fine mamma døde. Det er og forblir et stort savn, jeg tenker på henne mange ganger om dagen. Mistet henne altfor tidlig, bare 61 år gammel. Det er lov å felle noen tårer på slike dager. Tenner lys i lykta hennes ute, det hjelper litt.

Findus

Tror Findus kommer til å savne gjemmestedet bak treet.

Nisse fra Emilie Full fart på knærne

Jeg fikk denne kongle-nissen med skjerf av Emilie i julegave, laget på barnehagen. Utrolig fin! Pappas julegave må dere få se siden, jeg ble litt misunnelig for å si det sånn ;) Julen skal selvfølgelig ut i løpet av noen få dager, men jeg skal nyte synet av juletreet litt til.

Oliver farer fort fremover på knærne, for en teknikk. Han liker å gå mellom meg og Morten, men ser ut til å vente litt til med å gå helt selv.

Du titter vel innom igjen i morgen, kanskje?

11 comments:

 1. Varme tanker til deg Johanne! Klem

 2. Klem til deg på denne dagen!

  Ser Findus også ligger bak juletreet, det har Freddy gjort i jula også. Randi gikk på knærne, sånn som Olli gjør. Hun gjorde det helt til hun begynte i bhg, da ble hun hengende etter og reiste seg opp og gikk helt greit....

 3. Hei Johanne... Tenker mye på deg, din søster og din bror i denne tiden:) -sender mange varme klemmer til dere. Det var alltid så koselig og komme hjem til dere da dere alle bodde hjemme hos moren deres. Godt nytt år til deg og dine - så koselig følge med dere her på denne fine bloggen din.... ;-)

 4. tenker på deg å sender en tanke klem:)

 5. Så nydelige bilder, Johanne og rørende å se bildet av Marit..tenker på deg! Klem

 6. Fine nissen og fine gutten! vi fikk tre nye mummikopper til jul, stas! :)

  Jeg tenker på deg fine du <3

 7. Det er lov, og godt, å vere trist! Hos oss leiter pusen etter juletreet, vi pakka vekk jula i går:)

 8. Jula er ikkje heilt over her heller. Juletreet får lov å stå fram til helga. Då må eg på jakt etter kvite tulipanar å fylle tomrommet etter julepynten med. :)

  Varme klemmar til deg!

 9. Det er lov til å savne mammaen sin, det skjønner jeg utrolig godt at du gjør. Så fint bilde av henne! Håkon har sluppet seg nå, men han også har en teknikk hvor han farer frem på knærne, akkurat som Oliver, morsomt å se på. Vi har mer eller mindre tatt ut hele jula vi nå, bortsett fra stjerna i vinduet. Vi er i gang med et lite prosjekt på kjøkkenet, så da var det like greit å få ut alt som var i veien ;) Klem

 10. Fine Johanne, stor klem til deg. Mammaen din så så fin ut på det bildet. Du har gitt så mange utrolig gode råd til meg det siste året, at jeg regner med at du følger de selv også. Men vit at jeg tenker på deg. Stor klem. (p.s. jeg husker jeg var sååå utålmodig før Una begynte å gå, det tok sin tid, for å si det mildt. I ettertid har jeg vært veldig taknemlig for at det kom såpass sent;))

 11. Takk for all omtanke og fine ord! Det er jo derfor man blir så glad av å blogge :)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.