A blög once bit my sister

Mandag formiddag

Smiling Olli

Morgenblid, super fin gutt! Jeg har dilla på Instagram, som du kanskje ser.

IMG_3474

Den siste Amaryllisen står straks i full blomst.

IMG_3475

Nytt gult teppe på soverommet i rent ull, fra Living.

IMG_3476

Bildeveggen på soverommet vårt.

IMG_3477

Armbånd som Emilie har laget.

IMG_3478

Lek

God tid til lek.

Sleepy Olli

Sovende gullgutt.

Langtur i sola

Langtur i vintersol på glatta. Må huske solbriller neste gang :)

Leistad barnehage

Innom for å se nærmere på Ollis nye barnehage på Leistad. Tar ca. 12 min å gå dit.

Tulips

Mandags-gave til meg selv ble tulipaner :) Tre for to på Coop Prix.

Dette kan vel sies å være en god start på uka. Har din uke-start vært god?

11 comments:

 1. Fine bilder! elsker tulipanene du har kjøpt, hjertet hopper når jeg ser sånt! (stor tulipan-fan)

  Her har det har det kommet mer snø i natt til stor glede for minstemann! (han som ikke likte snø som yngre..:) Snøen her forsvant nesten i helga, så vi ble glade for ny snø! God mandag og uke Johanne! klem:)

 2. Herlige bilder av fineste gutten og nydelige tulipaner:) Tenker du likte det du så på Leistad jeg:) Har hatt en fin ukestart med fridag:)Har vært på tur, og tatt et langt karbad:) Klem Trine:)

 3. For ein deilig dag! Her er Savannah blitt sjuk igjen, så heile dagen har gått med oss to i sofaen. Og med MASSE dårleg samvittighet for at eg ikkje har vore på jobb. Ikkje så bra vekestart med andre ord. Kan berre bli betre no!

 4. Det høres ut som en fin start på uken. Jeg elsker også tulipaner, min favoritt! Her er det også sykdom, og jeg har vært hjemme med Magnus i dag. heldigvis går det bedre med han, så det blir vel barnehage i morgen. Håper det går bra siden han tross alt startet forrige Mandag!

  Ha en fortsatt fin uke. Klem!

 5. Marie - smiehull   Monday January 23rd 2012 19:19

  Så trivelig mandag du har hatt da! Herlig vær i bartebyen:) Morsomt å se bilder fra nærområdet ditt, for jeg bodde nemlig i Jakobslia i to år....på studenthjemmet midt mellom prix'en og rema 1000! Trivelig nabolag:) Og skoleveien min gikk gjennom den flotte alleen ned til lærerskola på Rotvoll....sukk Det var tider det!

  Fortsatt fin uke til deg og herlige Olli (og resten av familien selvsagt!):)

 6. Glemte jo å legge igjen adressen til bloggen min....hvis du vil stikke innom:)

 7. fine bilder! jeg skal snart få arve en iphone, det blir stas! da skal jeg også ta tøffe bilder ;)

  Ser ut som dere har hatt en fin ukestart, -det har vi også! Jeg hadde alle tre guttene hjemme i dag, og vi har bare slappet av. Da trond kom hjem fra skolen dro jeg for å trene zumba, superbra start på uken! :)

 8. Herlige bilder! Og en flott ukestart vil jeg si. Nå er tirsdagen godt igang, Håkon leker rundt meg og jeg nyter en kaffekopp ved den nye kjøkkenøya vår. Ha en riktig så fin tirsdag!!

 9. Så gøy det er med masse respons på bildene fra iPhone :) Jeg elsker å ta bilder, særlig med noe som er så tilgjengelig.

 10. Herlig start på uka! Her hostes og harkes det fortsatt - men det går seg da til (håper jeg). tror jeg er litt bedre, og har dessuten fått nye tulipaner av mammaen min. Det hjelper litt! Og det er nok noe som går - men jeg har i det minste fått avkreftet mycoplasma - det er da noe.

  Tusen takk for god-bedrings-hilsen på bloggen min - blir litt friskere av det også tror jeg :)

 11. så fint å se at dere koste dere så veldig. da er vel formen bedre for alle? håper onsdagen er like fin som mandagen din var.

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.