A blög once bit my sister

Små steg

Nye sko

Oliver tester nye sko

På leting etter sko til Oliver søkte jeg råd hos mine venner på Facebook. Det var lurt! Nå vet jeg akkurat hvilke tre typer sko jeg skal se etter neste gang jeg skal kjøpe vintersko til mine små. Det var helt klart en kamp mellom Kamik og Kavat blant mine venner på Facebook .

Jeg fant en test av vinterstøvler, som ble gjort av bladet Foreldre & Barn i oktober 2011. Her vant Ecco, det er også min personlige favoritt. Prisen er dog stiv, særlig med tanke på at føttene til de små blir større daglig. Uansett er skotøy et viktig valg, så det kan vel lønne seg å legge litt penger i det.

Så hvilke sko er det så Oliver har på seg. Det ble vinterstøvler fra Økonomi Sko denne gangen. Jeg regner nemlig med at det viktigste nå er varmeisolering for Oliver, disse kom bra ut på det. Skoene var også lette i seg selv og lette å få på. Han kommer sikkert til å vokse ut av dem før sommeren også, så da får han heller noen dyrere vintersko til høsten. Om det er skikkelig vått ute, får han ha på seg ullsokker i støvlene sine.

Hvilke vintersko har dine små? Whitebite hadde nylig et artig innlegg om Cherrox. Hun ente opp med Kamik til sin 1-klassing.

God sko-onsdag!

9 comments:

 1. Herlige Instagram-bilder!! Jeg har virkelig fått øynene opp for denne formen for bildedeling. Særlig når en har familie og nære kjære langt unna kan jo dette være en ypperlig måte å gi hverdagsdokumentasjon fra kos og kaos. Barnesko ja... Herlighet så dyrt det kan bli! Vi har brukt Sorel sin Super Trooper-modell til jentene de to siste årene og kommer til å holde oss til dem. De er litt tunge og stive, men når vi bor her vi bor og er mye ute i kaldt vintervær er de helt uslåelige. I fjor vinter hadde vi mellom minus 20 og 30 i to måneder og eldstejenta var aldri kald. Kombinert med Helly Hansen selebukse og skikkelig dunjakke. For den yngste er de supre også med tanke på soving i pulk. Filttøflen som er uttagbar har hun på når hun ligger i pulken - og så når hun skal opp og gå trer vi utenpå ytterskoen og hun har en ferdig oppvarmet sko. I tillegg tåler de ubegrensede mengder med vann. Jeg slår et slag for Sorel, som du skjønner ;)!

 2. Her gjekk vi for de Ecco-skoene til eldstemann. De har vi vore veldig fornøyde med. Savannah fikk varme sko frå Barnas Hus, ho er på langt nær så masse ute som Nathaniel, så da trenger ikkje de å vere like slitesterke og fancy. Barnesko er litt av ein jungel!

 3. Synes hele sko-greiene er litt hysterisk jeg...knalldyre sko trenger ikke være bedre enn billigere.... synes du har konkludert helt riktig - lette - varme og ikke for dyre sko til sånne små som vokser som "weed" :) Skjønne bilder igjen på en grå onsdag - må innom her og kikke hver dag :)

 4. Astrid: Emilie har også Sorel sko. Vi er veldig fornøyde med dem, de er nok litt vel klumpete og store for de minste syns jeg. Men om du syns det fungerer ok, så gjør det sikkert det.

  Ann-Kristin: Det meste er en jungel når det kommer til barne-utstyr ja.

  Ingunn: Takk for støtten :) Hyggelig at du liker deg her.

 5. Passform har også litt å si - noen sko er smale, noen passer bedre for bredere bein. Herlige bilder:)

 6. Ecco og Superfit har passet best her. Har kjøpt på salg for det er dyrt når hun plutselig vokser mye og trenger 2 par i løpet av en sesong.

 7. Hei :) Så tøffe bilder du har tatt i det siste :) Instragram har jeg lyst å prøve. Jeg så innlegget til whitebite ;) Skoene til Oliver ser jo helt supre ut :) her i gården er vi ferdig med den slags sko da . Men når poden var mindre var det goretex når det var tørt og fint , og cherox når det var vått ( med ullsokker i selvfølgelig ;)

  Klem fra Janne

 8. Sko er viktig ja! Ikke minst varme og tette sko på vinteren slik at de små ikke blir syke:)

  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg! Og så hyggelig at du blir værende også:) Skulle gjerne strikket revevotter til deg, selv om jeg ikke så ofte tar imot bestillinger, men har en lei betennelse i armen som ikke helt vil gi seg:( Men kanskje neste vinter? Da må vel armen ha kommet på bedre tanker!

 9. Sigurd har nøyktig like Oliver sine. Han er så stolt når han stabber rundt. Tiåringen har Muklukker fra Timberland og arve-Ecco fra storesøster. Trettenåringen kunne til nød ha Moods of Norway. Femtenåringen blir jeg sint av å tenke på. Hun er mer opptatt av å ta seg ut enn å være varm. Sukk!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.