A blög once bit my sister

Utsatt

Merking av klær står for tur.

Merkingen av Olli sine klær er utsatt litt til.

Må bare ta en kaffe og en blogge-pause først ;)

Morsdags-kaffe

Kaffen er såklart fra Dromedar. Nydelig!

Olli i farta

Gutten min har virkelig begynt å ta litt mere fatt på sine to ben, så snart slipper vi kanskje at det går hull på alle strømpebukser. Han har nemlig gått mye på knærne de siste månedene.

Slapper av med Drømmehagen

Olli nærmer seg 15 måneder. Han tar seg gjerne en hvil i godstolen med en episode av Drømmehagen. Han sier flere og flere ord også, som datt, borte, kose, bø, bæ, der og selvfølgelig hans elskede ord LYS går ikke av moten :) Onsdag starter tilvenningen i barnehagen.

Helga 10-12 feb.

Innholdsrik helg dette også. Emilie har vært på lekeland-bursdag, imens mor og far tok seg en liten skitur for å sjekke forholdene rundt hytta på Klemetsaune. Olli var hos sin farmor.

Emilie har laget ett søtt kort til farmora med et hjerte av finger-avtrykk, som du ser hvordan du lager her.

Jeg jobbet natt til søndag og har nok aldri vært så trøtt kl.04 før, klarte ikke holde øynene åpne midt i en samtale. Så søndags-formiddag gikk med til å sove. På ettermiddagen spiste vi deilig middag hos svigers, saltkjøtt og kålrabistappe. Til dessert ble det så klart morsdags-kake som Olli var rimelig ivrig på :)

Klemetsaune i vinterdrakt

Her ser dere Klemetsaune i vinterdrakt.

På inspeksjon

Ved hytta på ski, alene ♥

Under to måneder til sesongen er igang igjen. På tide å bestille på frø hos Impecta. Det gledes!

Foccacia til heving

Nå står Foccacia til heving, den skal nytes til tomatsuppe når to ballerina- jenter skal bli mette før trening i ettermiddag.

Håper du har en fin mandag! På tide å finne frem strykejernet og merkelappene her.

5 comments:

  1. Åh, den foccaciaen! Nå fikk jeg lyst til å lage det. Og spennende med tilvenning i barnehage. Vi holder på å titte på barnehagene rundt oss nå, for å bestemme oss for hvilke vi skal ønske oss. Rart hvor fort tiden går.

  2. Så søt han er der han sitter:-) Og foccaciaen ser veldig god ut...nam! Lykke til med tilvenningen. Det blir vel litt tårer på både Oliver og mor, men det går seg heldigvis til etterhvert. Klem.

  3. håper klistremerkene ble satt på og at du hadde en finfin morsdag for det fortjener du stort. klem.

  4. Den foccaciaen slår aldri feil :) Jeg ble nok ikke feiret særlig på morsdagen nei, men vi så en god film som jeg fikk velge.

    Blir spennende med bh-start i morgen.

  5. Så det va dokker som hadd vært på skitur på Klemetsaune:)! Vi har vært der hver søndag siden mellomjulsstormen felt haugvis med trær rundt og over parsellen vårres! Hærlig vedsjau! Kos dæ med frøinnkjøp, Johanne. Vi sjåast i vårløysinga om ikke før:) Hilsen naboen i kolonihagen.

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.