A blög once bit my sister

Utforsker

Lav vask

Første dag i barnehagen

Første tilvennings-dag i barnehagen, den første dagen for mye nytt for vår lille Olli.

Alt er tilpasset i riktig høyde for de små. Barnehagen er også helt ny, den har kun vært åpen i en måned. Personalet er dog kjent for hverandre, barnehagen har nemlig eksistert lenge i brakker tidligere. Rutinene har falt fort på plass, så da glir nok Olli lett inn etterhvert.

Utearealet til barnehagen er en fryd for øyet, jeg må ta bilder av den ved en annen anledning. Den er bygd opp med tanke på filmen Ronja Røverdatter.

I morgen og på fredag skal Morten være med Olli. Jeg skal jobbe to netter nå og så er det helg igjen ♥. Det er det fint å tenke på :)

8 comments:

 1. Store barnehagegutten!

  Vi har søkt barnehageplass fra høsten av. Litt skummelt. Håper vi får plass i nærbarnehagen.

 2. hei Johanne:) Ser Oliver kommer til å trives, en arena for utforsking denne nye barnehagen:) Jeg kjenner personalet, han får det knallbra:) Må få vite navnene på de voksne når vi treffes:) Han har ikke blitt noe mindre søt siden sist;)

  Klem fra Trine:)

 3. Tenk at han har blitt så stor! Vesla var også i brakker før de flyttet inn i en helt ny barnehage. Lykke til!

 4. WOW! En barnehage med uteareal inspirert av Ronja Røverdatter! Der skulle gjerne jeg gått;) Ronja var mitt store idol når jeg var yngre....

  Lykke til med tilvenningen til storgutten! Han ser ut som en skikkelig koseklump:)

 5. Jeg tror kanskje jeg har sett det utearealet på tv? :) Har sett noe lignende hvertfall, gleder meg til å se bilder!

  Det blir fint for Olli å starte i ny og fin barnehage, han kommer til å stortrives! :)

 6. herlighet, han går i barnehage!! han går! tiden flyr. jeg husker magen din i den stripete genseren. den var fin, både magen og genseren( jeg kjøpte meg likedans etter å ha sett bildet ditt) men olli er finere. finest.

  bli med på listen min, vi skriver oss gjennom nesten hele 40 punkter i ukene fremover, kom igjen.http://unadostres.blogg.no/1328042934_31jan2012.html

 7. Så stor han har blitt!! Lykke til med barnehagestart. det er alltid spennende :)

 8. det kommer til å gå kjempefint i barnehagen! fine gutten:)kommer til å sjarmere alle i senk.,

  god helg til dere!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.