A blög once bit my sister

Trekasser & bøker

Trekasse

IMG_5363

Tinga Tinga

Ugle

Trekasse

Trekasse

Kaffe

Jeg har kjøpt noen trekasser fra nettbutikken til Kremmerhuset, de tar kun 50kr i frakt uansett hva de skal sende. Det er rimeligere enn å ta bil eller buss til byen. Veldig lettvint om man kun har en årsak til å stikke innom sentrum. Selv om jeg er veldig for å bruke sentrum, det er kjedelig om alle butikkene blir lokalisert på sentere utenfor midt-byen. Var litt redd for at de skulle være utsolgt for de fine trekassene før jeg fikk tid til en bytur nemlig.

Bokklubben har tilbud på et lite minibibliotek om Tinga Tinga. Anbefales av både meg og Olli til de under 2 år. Fine små historier og fargesterke illustrasjoner.

Påtide med litt voksen-tid, rødvin i glasset og sjokolade i skåla.

God lørdagskveld!

4 comments:

  1. Så fine kassene ble! Jeg hadde håpet at du skulle blogge om de, det var nemlig jeg som pakket og sendte de til deg! Men jeg var ikke 100% sikker på at det var du, sjø:) Jeg har kjøpt de selv og skulle ha de på kjøkkenet, men nå tror jeg heller jeg skal bruke de til bøker jeg også! Skikkelig hermegås! Fin søndag!

  2. Så fine kasser og kjempe lurt å oppbevare bøker i de. Vi har også Tinga Tinga bok, herlige farger i den. Så også at dere hadde en Mummibok, det er favoritt her foreløbig.

  3. Hei Johanne! Beklager at jeg sendte deg feil knekkebrødboks! jeg har allerede sendt deg ny sammen med enda flere fine trekasser:) Mona

  4. Mona: Det skal du ikke tenke på, alle kan gjøre feil. Det rettet seg jo også enkelt for oss begge. Lurer på om jeg kanskje skal gi bort den andre knekkebrød-boksen på bloggen sammen med noe annet...

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.