A blög once bit my sister

Barnehage-pose

Ny barnehage-pose

Barnehage-pose

IMG_5459

I går kveld sydde jeg denne barnehage-posen til Olli i stoff fra Småfolk og lillelille. Nå skal det bli lett å dra med seg alt det han trenger av klær og mat til og fra :)

Han trives i barnehagen, det er kun en ting som må på plass nå. Han har sovet for lite når han skal ha duppen sin, 50 min er for lite for ham iallefall. Han blir en grinete mammadalt på ettermiddagene.

Tilbake til kaffen og symaskina. Gardiner til stua skal gjøres ferdig.

God februar-tirsdag til deg!

7 comments:

 1. Så fiiin:) Får vi se gardinene etterhvert også? klem

 2. Så fint ! Likte så godt det grønne stoffet :) Praktisk også da, for nå har du hendene fri . Kos deg med søm :)

  Klem fra Janne

 3. Lur veske. Det må jeg lage til barnehagestart i august.

  Motorsykkelstoffet har eg kjøpt hos Marie som har skrevet boka jeg skrev om. Kanskje hun vet hvor det er å å tak i nå?

 4. Så fin veske!! Det var lurt. Da befinner det seg en sånn på lista over ting jeg har lyst til å lage, men som ikke det blir før jeg har gjort ferdig alle de andre prosjektene mine. (håpløs...hehe) Per nå har bruker jeg en sånn plastbagsak fra søstrene grene til største frøkna. Fungerer ganske fint, men en sånn du har laget er et enda bedre alternativ.

  Du er flink til å være kreativ og ferdigstille ting du! Går litt tregere her, men lysta til å lage ting står det derimot ikke på ;)

 5. Åå,så utrolig fin! elsker eple-stoffet fra småfolk! Minner meg om barnehagesekken gutten min hadde da han var liten. Lykke til med soverutinene!

 6. Alfa og omega at de sover lenge nok i bhg! Håper han snart finner sovehjertet sitt, så blir ettermiddagane betre:)

 7. Oj oj, den var fin! Bittelitt finere enn den grønne tøyposen vi bruker fra Kiwi ;) Det er helt nødvendig nå på vinteren med en ekstra pose, sekken til frøkna her holder ikke til våte dresser akkurat. Lykke til med soverutinene! Har hørt mange historier om det temaet, det ordner seg nok til slutt. Klem

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.