A blög once bit my sister

Bytur med snuppa ♥

På elgeseter bru

Nam!

Emilie spiser cupcake

På Søstrene Grene

På bytur

Ny lue

Jeg er så STOLT av Emilie.
For en flott jente hun er!
Vi har hatt noen helt strålende timer i byen sammen i dag.
Samtalene er berikende og fulle av mange spennede tanker.
Trondheim viste seg fra sin beste side, 6 pluss-grader og SOL.

Akkurat nå har jeg en syk Olli som jeg springer inn og ut av rommet til, spent på hva natten vil bringe. Mannen er på Ikea, han kommer snart hjem med en last på over 300kg.

Kos deg med Lilyhammer om du skal se det. Det blir nok på Nett-TV denne uka også for vår del.

Fortsatt god kveld!

4 comments:

  1. Så fin bytur dere hadde idag da, Johanne:) Cupcakesfest også, ser jeg:) Håper Oliver friskner til:) Liullyhammer er sett i kveld, det er bra TV:)

    Klem fra Trine:)

  2. Tenk at Olli har begynt i barnehage! Tida går fort, gitt! Ser ut som dere hadde en god by-tur, merkelig vær her om dagen, det klarer visst ikke å bestemme seg :) Her var vi i marka i ruskevær i går, og i Pirbadet i finvær i dag. Bomma litt med planlegginga, hehe.

    Koselig at du vil være med i blogglotteriet mitt - lykke til!

  3. Å, for en koselig tur det så ut til at dere har hatt! Jeg fikk skikkelig lyst til å ta med Ingvild på bytur også. Tror hun hadde hatt glede av det nå, litt alenetid med mamma eller pappa er som regel veldig lurt. God bedring til Oliver!! Her er også minstemann litt redusert. SKikkelig snørrete, men i grei form stort sett. Bare synd for mor(som er blitt flink på treninga!) som pleier å ta han med på mini-sats, han er nok litt for forkjøla til å være der imorgen kan det virke som. De får gjennomgå disse småsøsknene altså. Bedre rustet til barnehagestart til høsten da, håper jeg. [HTML_REMOVED] Ønsker deg en riktig fin kveld og en deilig fredag imorgen! Håper dagen blir god og at O er i bedre form. Klem

  4. Så koslig med bytur da, og det ser virkelig ut som der kan å nyte livet når dere er på tur. God bedring til lilleguten :) Klem

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.