A blög once bit my sister

I mens vi venter på...

Våronn

Vakkert i beddet

Tulipaner

Klemetsaune

Ikea- hageveske

Stemor

Tallerkenhylle

Emilie stråler

Stativ til sukkerertene

Sukkererter

Oliver nyter finværet

Hageselskap

IMG_2788

Me and Olli

Lilje

VÅREN og åpning av kolonihagen på Klemetsaune, er det det godt å nyte noen bilder fra sesongen 2011. Minner som gjør at det bruser litt ekstra inni magen over gleden av å ha en helt egen kolonihage.

Det ser ut som våren kommer tidlig, det kan vi LIKE :)

Olli skal straks til legen, bare så vi har tatt en sjekk før helgen. Håper på snarlig bedring, takk for hilsener.

Ønsker deg en fin fredagskveld!

6 comments:

  1. Det ser så idyllisk ut der. Skjønner at du gleder deg til våren! Jeg tar gjerne et par skiturer til før det blir vår...

  2. deilig å se vårbilder ;) håper at våren kommer supertidlig i år, det er den beste tiden av året!

  3. Nydelige vårbilder. Er veldig glad i sommeren, men synes faktisk våren er aller best. Blir herlig når snøen etterhvert letter :) Gleder meg til å se denne vårens bilder fra kolonihagen deres. God bedring til barnehagegutten! Og god helg :)

  4. så utrolig fine bilder Johanne! sukk.. blir glad i hjertet av disse bildene..

  5. Så fine bilder:-) Ja takk, nå må våren gjerne komme. Det var jo ganske varmt ute igår, og jeg hørte fuglene synge, så det ga håp, selv om jeg var ute for å stable ved!! Hvordan kan jeg som har blogspot egentlig legge meg til som følger på bloggen din? Så kommer du i leselista mi? Ha en riktig fin søndag, alle sammen:-) klem, Anne Lise

  6. Dere har litt av en perle der altså:-) Så deilig for dere alle vil jeg tro. Håper dere får mange fine dager der ute i tiden som kommer. Er en stund til det blir vår her oppe. men det er lov å drømme seg bort når man kjenner at solen varmer. Fortsatt fin, fin Søndag til dere alle. For min del er arbeidshelgen snaart over..det blir deilig! Stor klem fra Bodø.

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.