A blög once bit my sister

I det siste...

Sovnet på sofaen

Har Olli vært sutrete, snørrete og mamma-klein. Han begynte med penicillin for ørebetennelse på lørdag. Nå er han noen timer i barnehagen igjen.

Ny hylle på barnerommet

Emilie har fått ny teak-hylle fra Bruktbo på rommet sitt. Der henger alle prinsesse-kjolene og karnevalstøyet lett tilgjengelig. Slik blir det enda oftere tatt i bruk av henne og venninnene.

Lakkende negler

my sweethearts

Jeg tar flere og flere bilder med iPhone etter at jeg installerte Instagram :) Alle bildene i dette innlegget er tatt med iPhone. Om du vil følge meg på Instagram, søker du bare på brekkevold.

Burger King

Emilie og jeg spiser fyfy-mat på Burger King. Hehe, noen ganger er det ålreit :) Går dere ut og spiser "fast food" iblant?

På vei hjem

Jeg har kjørt hjem i snøvær fra nattevakt igjen. Det er sinnssykt godt å finne senga når man endelig er hjemme.

Boller

Jeg fikk bakeabstinenser. Særlig etter nattevakt, så da ble det søndags-boller :)

Marte & Ørjan på kino

I går hadde vi endelig en kveld ute, sammen med disse to litt "tvilsomme" ;) Burger på Graffi og snavel+film på kino. Så får det ikke hjelpe at filmen kun fikk terningkast tre av oss alle etterpå. Godt å se Marte-min igjen! Takk til svigermor Bente, som var barnevakt.

City lights

Trondheim by night :)

Nå kaffe og litt pusling i huset.

God ny uke alle sammen!

7 comments:

 1. Vi har heldigvis ikke Burger King eller McDonalds her - da frykter jeg at vi ville tydd til det litt for ofte... Har skjønt at Instagram er noe kult - jeg har ikke iphone sjøl, så jeg vet ikke så mye om det.... Nå har vi vinterferie! Ønsker deg ei fin uke!

 2. Nå fikk jeg lyst på både boller og burger ;) Nam nam! Vi spiser absolutt litt fy-fy-mat innimellom, hvem gjør vel ikke det? Vi har en "sjappe" ikke så langt unna oss som lager veldig gode hamburgere, så det hender vi henter med oss mat derifra. Før jeg kom så langt at jeg leste innlegget ditt vurderte jeg om jeg skulle lage boller, så nå er den saken avgjort, boller må det bli selv på en mandag ;) God ny uke til deg og!! klem

 3. synes bildene er skikkelig kule jeg! digget hylla til emilie! ei slik ei kasta jeg faktisk UT av huset, da vi kjøpte det for mange år siden..huff og huff.. ;)angrer jo nå!

 4. Jeg digger Instagram, og jeg digger bildene dine. Så sterke og klare. Er det iphone du har brukt på innlegget under også? Burger er lov innimellom, og iallefall på Graffi, nam nam:) God bedring til den lille, bra han er på bedringens vei.

 5. Pia: God vinterferie!

  Ellen: Sikkert deilig med boller på en mandag ;)

  Gunnmeis: Fikk tak i den hylla til kr 40 :)

  Ingridjulia: Bildene på innlegget under er tatt med speilrefleks. Så klare klarer jeg ikke få iPhone bildene, men de blir ganske bra i godt lys ja :)

 6. Å de bollene så nammis ut! Ser det er for seint å starte med baking nå. Håper Olli er på bedringens vei, ørebetennelse er noe her, det er jo så vondt!

 7. Nydelige bilder Johanne. Og for en krølletopp Olli er blitt-skjønn altså.

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.