A blög once bit my sister

Reise

Hånd i hånd på Tivoli

Bildet er tatt når vi var i Tivoli i København, sommeren 2011. Vi hadde en flott uke i Danmark sammen med familie.

Jeg synes dette bildet beskriver godt hvordan det er å være på reise, oppdage og dele en opplevelse sammen med andre. Emilie har mange gode minner fra denne dagen i Tivoli, hun var mye tøffere til å ta forskjellige karuseller enn jeg var på samme alder. Jeg elsker bildet, her er alle mine tre favoritter samlet i en spennende setting (Oliver ligger våken i vogna som Morten triller på).

Bildet er med i Øyeblikk sin foto-konkurranse med temaet reise. Bli med å del ditt ferieminne du også :)

 

oyeblikk.net

2 comments:

  1. Jeg skjønner godt at du liker dette bilde, det er veldig stemningsfullt og beskrivende for det som skjer akkurat der og da. Har sikkert sagt det før, du tar utrolig fine bilder. Inspirerende! Klem

  2. Herlig bilde. Man kan nesten kjenne hvordan jenta snuser inn opplevelser og farger. :)

    Lykke til fra Huldra :)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.