A blög once bit my sister

Rapport fra Farmorstua

Marikåpe

Vi føler våren nå, den er så absolutt til stede. Det kribler virkelig mye etter å tilbringe timer i kolonihagen :) Marikåpa har begynt å lage sine små duggvåte blader.

Farmorstua

På søndag tok vi turen innom for å se at alt sto vel til med hytta og hagen. Noe hadde begynt å spire, det gledes!

Så snør det igjen

Så kom snøen tilbake, men den får ikke ligge lenge. For nå regner det ute og det er flere plussgrader. Oliver er hjemme i dag med en lei forkjølelse. Han har stygg natt-hoste, men er i god form på dagen. Så håper vi han ikke får ørebetennelse igjen.

Fin tirsdag til deg!

5 comments:

  1. God bedring til Olliboy! Lukas er heldigvis frisk igjen, hoster bare bittelitt så i går og idag har han vært i barnehagen :) Høres koselig ut med kjæresteferie i egen by, det burde vi prøve vi også!

  2. Så koselig det ser ut i kolonihagen deres :-) Våren kan vel ikke komme fort nok slik at dere kan starte sesongen der ute. Virkelig en perle dere har der. Vi har vært syke og slitt med ett hersens virus ganske lenge nå. Magnus er enda forkjølet og febersyk, og i dag fikk vi konstatert ørebetennelse :-( Stakkars liten! God bedring til Oliver. Klem

  3. Ah! Snart vår ja!!! Nå er nysnøen nesten borte igjen, håper det ble med en dag der vintersko var nødvendige igjen...

  4. Sååå klar for vår ja! Her er bøndene i full gang! :) Det lukter snart penger på hele Jæren :) Så at dere hadde fått ny snø og biler i en haug ;) Gla uke til deg og dine!

  5. Hurra for våren! Eg gler meg over krokusen som smiler i hagen vår om dagen! :)

    God torsdagskveld...

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.