A blög once bit my sister

IG-øyeblikk

My sweetheart

Charlottenlund

Farmor-kopp

Sommer-temp

Garden-Ness

Hagehjelper

Fineste!

Urter i Hagen

Sommerlykke

Cherry blossom

Jeg fikk lyst å dele noen Instagram-øyeblikk med dere. Vi hadde en helt utrolig flott ferieuke akkurat da finværet var her. La oss håpe det kommer tilbake. Mye ble gjort og mye forble ugjort, uansett er jeg særdeles fornøyd! Nå er jeg straks ferdig med nattevaktene for denne uka og gleder meg til Bergenstur til helga. Da skal jeg endelig ha husmorferie og være sammen med bestevennen :)

La oss også håpe at streiken avblåses snart, så barnehagene åpner som normalt igjen. Er dere rammet av streik eller kanskje du er i streik? I morgen må Oliver være hjemme fra barnehagen, flaks at jeg har fri.

Ønsker deg en fin onsdag!

5 comments:

  1. Nydelige IG-moments! :-)

  2. Herlige bilder fra en flott uke - må igjen berømme deg for at du tar så fine øyeblikksbilder ikke bare 17 mai og jul :) Ønsker deg & dine ei flott uke og fiiin frihelg! :)

    • ingen streik her hos meg - krysser fingre for at 10 klassingen min får avgangskarakterer og eksamen rettet - at ikke streiken kommer til denne kommunen. Sånt rent egoistisk er det færre bilder på veiene og mindre kø :)- tror folk er hjemme med ungene sine i nabokommunene...
  3. Nydelige bilder altså!!!! :-))) Flotte dokke e:-)))

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.