A blög once bit my sister

Søskenfotografering i blomsterenga

Finingan

Søsken på sprang

IMG_6238

Løvetannpia

Våre fine!

Gladgutt

Det var fridag for ungene og sol i kolonihagen på fredag. Noen dager tidligere kom jeg på at akkurat nå passer de minste 70-tallsbuksene jeg en gang kjøpte til Emilie på Oliver. Jeg kjøpte den gangen også ett par større av de samme buksene på salg noen uker senere, Emilie passer i dem nå. Buksene er forøvrig kjøpt på Lindex.

Det var perfekt å kle ungene opp i de buksene og noen hvite gensere, for å ta en fotosesjon i løvetann-enga på Klemetsaune. Vi har hatt så mange fine sommertimer der i helga :) Flere bilder deles derfra i morgen. Nå er det sannelig på tide med en blogg-runde.

God ny uke!

7 comments:

 1. Nydelig stemning og flotte bilder.

 2. ÅÅÅÅ så fine barn dere har:) Nydelige omgivelser og flotte retro, fløyelsoveraller:) Så forresten Oliver i Leistad bhg. for 1 mnd siden, han kjenner jo ikke meg, men flørta og sjarmerte meg fullstendig i senk:)

  Klem fra Trine:)

 3. Nydelige bilder :)

 4. Torill Solberg   Monday June 11th 2012 17:45

  Enn å ha så flotte barn !! og de er heldige som har en så god fotografmamma ! Gleder meg ti flere bilder :)

 5. Må bare si det igjen, superkule bukser altså! Og så stilige bilder. Det med de begge i båten var skikkelig godt <3 var jo en fenomenal bakgrunn på et spennende øyeblikksbilde. Og modellene er jo så søte. Skikkelige godunger :-)

 6. Fine unger og kule bukser!

 7. Gubban, for orn flotte bilder og barn!

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.