A blög once bit my sister

iHerb

iHerb

Da har jeg fått min første bestilling med tørket frukt fra iHerb. Jeg venter masse nydelig te og atkins-barer i neste uke. Dette er mye rimeligere enn i Norge, man får mye for 200 kr. Under her har jeg skrevet ned en endel gode tips til deg som eventulet ønsker å handle tørket frukt, krydder, sjokolade, hygiene produkter og annet digg fra USA.

OM TOLL, MOMS, AVGIFTER og FRAKT

  • Handler du varer for under 200 NOK blir det ikke moms/avgifter å betale.
  • Handler du varer for over 200 NOK må du betale moms på vareverdi og frakt + avgifter.
  • Det er sjeldent toll på varer (det er forskjell på toll og moms, og det er som regel moms man betaler).
  • For å være rimelig sikker på at pakken blir moms- og avgiftsfri handler du for feks max 31 dollar. Bruk valutakalkulator.

Tørket frukt

OM SHOPPING PÅ IHERB

  • På iherb kan du velge den rimeligste frakten (fra 4 til 6 dollar) om pakken din veier max 1,8 kg.
  • Vekten på pakken ser du i handlekurven, under summen.
  • Veier pakken mer enn 1,8 kg må du velge DHL-shipping. Du får pakken din levert på døren etter noen dager.
  • Man kan trygt legge inn flere bestillinger etter hverandre, iherb slår dem ikke sammen til én. De sender hver ordre i egen pakke.

Rewardskoden min på Iherb.com: WMV519. Den gir deg $5 avslag på din første bestilling. Blir kjempeglad hvis du bruker den!

Koden gir deg som nevnt $5 avslag på den første bestillingen du gjør på iherb, og når du bruker den får jeg en % når du handler der, det kalles Rewards. Når du har gjort din første bestilling vil du også få din egen kode som du kan gi bort, og da vil du også få rewards av det de som bruker koden din handler for. Win win! Så bruker mange koden din får du mer rewards å handle for. _

Jeg oppfordrer dere også til å handle med varsomhet fra utlandet. Norge har strenge regler for hva som er lov å importere. Ikke bestill varer som ikke er lov å importere til Norge, og sjekk alltid varer du er usikker på opp mot Lovdata.no sin «Forskrift om legemiddelklassifisering (legemiddellisten, unntakslisten og urtelisten)».

Håper dette var til hjelp. God helg alle sammen! Jeg skal ha nattevaktshelg, så blir rimelig asosial med andre ord.

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.