A blög once bit my sister

Navnefest for Emilie

I går feiret vi Humanistisk navnefest for Emilie på Ringve Herregård. Før seremonien gikk vi en tur i den flotte botaniske hagen, som jeg faktisk aldri har besøkt før (ei heller gården). En kjempeflott seremoni ble avholdt for 14 navnebarn, og det var ikke fritt for at det ble en del skrik og skrål fra slitne babyer i løpet av den timen det hele stod på. Emilie var i storform og lo til alle som hilste på henne, men etter utdelingen av navneplakettene hadde hun fått nok og ville helst sove før seremonien var over.

Elisabeth, en kollega av meg, synger i koret til Human-Etisk forbund, kor HEFtig. Hun har ved flere anledninger benyttet sjansen til å skryte av at koret har jobbet inn en repertoar med Knutsen & Ludvigsen-sanger, som skulle fremføres på vårens navnefester. Litt skuffet måtte jeg fastlå at Knutsen & Ludvigsen uteble denne dagen. Og jeg som iherdig hadde varmet opp Emilie i flere uker ved å spille Knutsen & Ludvigsen for henne.

Etter seremonien kjørte vi hjem til foreldrene mine for å innta et stort koldtbord sammen med familien. Vi innså rask at det hadde vært en genistrek av oss å be mamma holde selskapet hjemme hos seg - mens hun stresset som en gal i flere dager for å forberede det hele, kunne vi ta det med ro og bare sørge for at vi kom tidsnok til Ringve ;-) Det er ikke hver dag mor dekker bord for 20 mennesker.

På kvelden hadde vi et koselig lag med Lena, Morten og Vidar hjemme hos oss, med rødvin/øl/snacks og det som ellers måtte høre til.

Takk til alle som var med på å gjøre dagen så flott for oss! (Det kommer vel noen bilder etterhvert også)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.