A blög once bit my sister

Jasons hippiesang

Vi synes jo det er ganske fascinerende at Jason Mraz først nå får en del oppmerksomhet i Norge, ettersom vi har hørt på ham i fire år allerede (all ære til Vidar, som er veldig flink til å introdusere oss for ny musikk!). Og jeg har også tidligere nevnt at jeg synes det er spesielt morsomt at oppmerksomheten rettes mye mot en sang vi hørte første gang for snart tre år siden, "I'm yours".

I går fant jeg dette morsomme klippet på P3tv: Et intervju med Jason der han forklarer hvordan han kom frem til at låta måtte bli med på hans neste album. Han utdyper også om bakgrunnshistorien bak hans første hit i USA, "The Remedy".

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.