A blög once bit my sister

En ulykke kommer sjelden alene

Tullball

På lørdag kjørte Emilie og jeg til Ransjö for å delta på mandagens bisettelse av svigerfar Helge. Søndag morgen våknet jeg til telefonbeskjed om at min kjære onkel Geir hadde gått bort.

Onkel Geir og tante Birgitte hadde akkurat vært en uke i Frankrike og sett noen etapper av Tour de France. Mens de var der, fylte Geir 60 år. Han kom hjem til helgen og gledet seg til å begynne i sin nye jobb. Så fikk han hjerteinfarkt og døde i sitt eget hjem, i Herfølge i Danmark. Igjen sitter hans kone Birgitte og hans tre barn Rune (31), Ida (22) og Freja (19). Hans mor, min farmor, overlevde ham, i en alder av 79 år.

Så snart er jeg på reisefot igjen. I ettermiddag setter jeg meg i en bil sammen med Ola, tante Bente og Farmor for kjøre de ca. 113 milene til Køge. På mandag avholdes bisettelsen i København Køge, etter det jeg har forstått. Ola, tante Bente og Farmor skal bo på hotell i Køge, mens jeg har fått tilbud om å bo hos min fetter Rune i København. Det ser jeg fram til, jeg tror det er i alle fall 10 år siden sist jeg traff ham.

Denne ferien ble ikke helt som vi hadde tenkt oss.

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.