A blög once bit my sister

Kjøkkenkrok

Kjøkkenkrok

Jeg minnes godt det å leke med Brio sine røde kjøkken da jeg var liten. Det var vel en av de tingene jeg likte best, bortsett fra dukker og Barbie. Dette er så klart prinsessa vår også glad i å leke med. Her kan man være kokk på høyt nivå. Jeg må få tatt noen bilder mens søta er i full lek også. Her skal det nok lages mye godt fremover :)

Kjøkkenkrok

Kjøkkenet var egentlig julegave til Emilie fra farmor og farfar. Det er kjøpt på ikea, men de var utsolgt før jul, noe jeg skjønner godt. Fikk endelig tak i det på nyåret. Dette kjøkkenet er bare så nydelig, og det fins også en toppdel, som jeg tror får bli en vårgave etterhvert.

Detaljer

Stoffet i bakgrunnen er også fra Ikea og heter Annemona. Jeg har skrevet om dette i et tidligere innlegg. Det kommer nye bilder daglig fra rommet til Emilie, så da får dere se hvor kul denne stoffveggen ble i den store sammenhengen. Må nok få seg en omgang med strykejernet først.

Fried egg on toy kitchen

Jeg har gledelig nok, og dessverre, masse malejobb igjen med skapet, men det får jeg nok gjort noe med en av de nærmeste dagene. Avslutter innlegget med en skikkelig C-vitamininnsprøytning, som vi alle kan trenge nå. Appelsinene er nydelige på denne tiden av året.

Orange

6 comments:

  1. Å, så fint det kjøkkenet var! Har veldig lyst til hente en rød Briokomfyr til storegutt, men det står hjemme hos mamma og pappa (50 mil unna..). Det fikk jeg av mormor og morfar da jeg var lita. Synd IKEA er like langt unna, ellers kunne han fått et sånt fint ett... Tusen takk for koselige kommentarer hos meg. Vi lager kaffe med Bialetti kanne og Bodum melkeskummer. Funker som bare det! Her i huset har forkjølensen bitt seg fast, så det blir spennende om det blir jobb på meg i morgen. Kjennes ikke sånn ut i kveld.. Ha en fin kveld. Klem

  2. Å, hjelpes! SÅ nydelig! Det var jo bare rålekkert!

    Skulle gjerne hatt noe sånt jeg også, men med fem gutter er det bare å se langt etter. :p

  3. Lykken var også at Emilie tilbrakte mesteparten av ettermiddagen på rommet sitt. Hun laget både eggerøre, jordbærkake og stekte brødskiver. Nam nam!

  4. Så utrolig flott det ble!! Her i huset er den røde Briokomfyren til vesla en stor hit, og hun leker masse med den :) Hun fikk Braun-kaffetrakter til jul, så nå lages det både middag og traktes kaffe til oss :) Veldig kjekt :)

  5. Det kjøkkenet ser rålekkert ut! Tilbehøret, er det også kjøpt på Ikea? Det speilegget var kjempetøft, har lett etter litt lekemat til Sofie men har ikke funnet noe som ser så bra ut. Er det og så Ikea?

  6. Jeg syns også det kjøkkenet er rålekkert. Jeg skulle gjerne hatt en liten trakter til snuppa, hun mener bannslukkningsapp. under trappa er en bra trakter foreløpig ;) Det skal komme opp noen hyller på veggen som hun kan ha glass og kopper på også.

    Cecilie: Kasserollene, stekeutsyret og oppbevaringsboksen er fra Ikea. Maten er kjøpt på en butikk som heter Lille Engel i sentrum. Du finner helt sikkert kul lekemat til Sofie på en nettbutikk.

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.