A blög once bit my sister

38 uker

38 weeks

Uke 38. Nå er vi i standby-modus. Det er om å gjøre å bli ferdig med milepæler på jobben før lille O kommer og stjeler oppmerksomheten fra all yrkesutøvelse på en liten stund. Johanne stråler og gruer seg om hverandre, men magen får mye oppmerksomhet, og fortjener et bilde :-)

9 comments:

  1. Så flott magebilde da! Jammen nærmer det seg med stormskritt at du har et lite nurk i armene. Kos deg med forberedelsene:)

  2. Nydelig!!!!! Tenk at det er en flott liten babygutt inni der!

  3. flott bilde Morten. Det er ikke lenge igjen nå ;) gleder meg masse til å hilse på lille O :)

  4. Vakkert :) Stand-by er ikke så verst, vel? Og det man ikke rekker, det rekker man ikke, jobben kan stå stand-by litt den også vettu! Klem og kryssede fingre herfra til dere alle.

  5. Dette er det vakreste jeg har sett på veldig lenge, og lille O, så etterlengtet, så elsket allerede. Vakrere blir livet ikke. (Jeg har óg en gutt på O, en jente på E). Verdens beste klemmer til dere alle; tenk å få være med på denne reisen, selv om det bare er en bitte-liten flik!

  6. Har du tatt bildet selv? Det var utrolig fint!! Nydelig mage :) For noen spennende dager dere har i møte nå, vet jo aldri hva dagen skal bringe. Lykke lykke til med fødselen. Håper lille O kjapt viser at han er en tøffing dere skal mang en herlig stund med. Beste ønsker!

  7. Takk takk, ja bildet har jeg tatt selv. Johanne har mast lenge om magebilde, så det var virkelig på tide å få det tatt før magen er borte igjen :-)

  8. så flott..! dette bildet blir kjekt å ha til senere! artig å vise frem til ungene og, at tenk..der inne bodde du, såå lenge!

  9. Så vakker mage :)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.