A blög once bit my sister

Pakket & klart

Guttevimpel Lillebror vimpel

Pakket klart Ny skyvedørsgarderobe

Drømmer om deg Grovbrød

Lille O har så vakker hjertelyd, alltid godt å høre hos min omsorgsfulle jordmor. På søndag sydde jeg ferdig en vimpelrekke til lille O mens Emilie hadde venninnebesøk.

Etter å lenge ha vurdert å pakke bagen for sykehuset, er det nå gjort. Lilla gubben blir også med, han er en gave til lillebror fra foreldrene til Emilies venninne Alice. Han blir nok en god venn til lille O.

Vi har vært så heldige å ha Anne-Lise på besøk fra Ålesund, skulle ønske at vi hadde bodd i samme by. Emilie blir helt i ekstase av å få være sammen med henne, de to har et helt spesielt forhold. Håper Morten fikk noen gode bilder av dem sammen. Fikk tid til kveldskos, bytur og hygge sammen med Vidar og Berit på Bakklandet. Energilageret er fylt opp :)

I mens jeg var på bytur i går, kom en ny stor skyvedørsgarderobe opp. Gledelig å endelig ha mere oppbevaringsplass når vi nå skal bli fire igjen. De tomme hyllene blir nok fort fulle.

Mandag bakte jeg Sissels grovbrød med stort hell. Fikk rett og slett høre at det var det beste brødet Anne-Lise hadde smakt, vellykket kveldsmat med andre ord. Noe så saftig og smakfullt må jeg bare tipse dere om. Bak brødet du også :)

Lille O: 38+4

Mor: Drømmer om deg lille O.

9 comments:

  1. Så spennende! Nå er det ikke lenge igjen for dere :-) Selv har jeg termin 31. mars og det føles som ÅR & DAG før jeg kan pakke bagen! Koselig å følge bloggen deres! Masse lykke til fra Oslo!

  2. Ååå, så godt, tenk nå kan han bare komme, alt er klart! :-) Tror det er en heldig liten gutt som får komme inn i en så flott og kreativ familie som dere! Ønsker dere masse lykke til hele familien på snart 4 ;)

  3. Hei igjen, husker du forresten hvor du har kjøpt båndet med Homemade på? Leter etter noe tilsvarende til jul :)

  4. Du er så fin som gravid Johanne!!! Nå er nedtellingen for alvor begynt! :-)))

  5. Anette: Hyggelig å høre fra nye lesere :) Det båndet er kjøpt på Panduro, finnes i flere farger. Masse lykke til videre med den lille i magen du også!

    Monica: Jeg grugleder meg nå, men det er ikke mye kynnere å skryte av akkurat. Håper det skjer før neste helg iallefall.

  6. Nydelig mage- og det brødet ser kjempegodt ut- jeg har stadige ambisjoner om brødbaking- men det skjer bare ikke;) Jeg fikk mail- er bare litt treg- men jeg skal få sendt det snart;)Har skikkelig fredagsfølelse i dag- men nå ahr jeg korrigert meg selv altså;)Ha en fin dag. Klem fra meg;)

  7. Det brødet skal jeg definitivt prøve i helgen. Har spist Ingers rugbrød i lengre tid, men nå er det over til Sissels :) Nydelig mage du har. Og en slik pippi hest har jeg lyst på selv :D God torsdag.

  8. Hei, hei, hei Johanne! Vet ikke om du er hjemme, og ganske sikkert har du mye å tenke på - har 'en perle i et hjerte til deg' :))) O, lykke - jeg ble så glad!!!! Klem

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.