A blög once bit my sister

Bambibilder

Bambibilder

Jeg holder i det stille på med et prosjekt som jeg selv kaller "ordning och reda". Sakte, men sikkert håper jeg å få mer orden i heimen. For her leter vi ofte etter ting rett og slett fordi for få ting har sin faste plass. Til nå har noen kjøkkenskap blitt shinet og klesskapet har fått en del færre plagg.

I helga så Emilie og jeg over hennes gamle klær, kun en liten brøkdel kunne brukes av Oliver. Når vi tok frem denne søte lille genseren med Bambitrykk på, fikk jeg en idé. Hadde fra før to små lerret kjøpt på Søstrene Grene, så jeg tok frem saksa. Stoffet ble stiftet fast på lerretet med stiftemaskin. På den ene armen av genseren var en liten Bambi som så ble klippet ut som et hjerte og sydd på lerretet for hånd.

Emilie ble storfornøyd og fikk utvidet bildeveggen på rommet sitt med noe hun selv brukte som liten.

No-knead-bread

I ettermiddag får vi gjester på kveldsmat, så her bakes det både brød (den nye favoritten er no-knead-bread med rug) og knekkebrød. I kveld er det møte i LilleLille og Oliver skal være hjemme med pappa. En bra dag med andre ord!

Ønsker deg også en god dag!

4 comments:

  1. Så koselig gjenbruk, og en flott idé :) Og så godt det brødet ser ut, jeg må se til å prøve det en dag. Til helga kanskje...? God resten-av-uka!

  2. Så koselig å bruke det til bilder! Har ei venninne som sydde trykk og bilder fra avlagte klær på nye ensfargete t-skjorter. Det synes jeg også var fint gjenbruk Ü Vet du hva? Den forrige blogglista mi kræsjet, og jeg har rett og slett glemt å legge til bloggen din (og veldig mange andre også...) på blogger-lista. Nå er det gjort! Ha en god dag Ü

  3. Guro: Det er hyggelig! Så kult å sy om gamle klær, gjenbruk er kult:)

  4. Så smart det var å gjenbruke gamle klær sånn. Synes ofte det er kjedelig å kvitte seg med for små klær til barna, mye fint som blir kastet. (om ikke mor gidder å kjøre det til Fretex...)

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.