A blög once bit my sister

Musikkdugnad

Dugnadsmat Dugnadsmat

På vei ut til slåttonn (les: dugnad) på Klemetsaune i kveld hørte jeg en flott cover-versjon av Funs We Are Young på radioen, men fikk aldri med meg hvem artisten var. Det førte til en runde med Googling da jeg kom hjem igjen; og så var grunnlaget lagt for en liten musikkreise på nettet.

Coverversjonen jeg hørte på radioen var ikke lett å finne, men viste seg å være spilt inn i P3-programmet Popsalongen av låtskriveren og artisten Ina Wroldsen. Lytt her:

Google førte meg også til Pentatonix, en A cappella-gruppe som covrer låter og legger ut på Youtube. De har også laget en fantastisk cover av We Are Young:

Pentatonix har også covret Gotyes Somebody That I Used To Know, som vi hadde med i julemusikkalenderen vår i desember. Her er Pentatonix' versjon:

God natt!

3 comments:

  1. Tusen takk for noen herlige sanger :) Og nå har jeg oppdaget Pentatonix, en fantastisk 5 kløver ! Bare elsker den versjonen av We are young :) Klæmma fra mæ

  2. som vanlig, -veldig glad for musikk innlegg!! ikke hørt om disse 5 før jeg, og digga sofa versonen av we are young ;)

    ser helt fantastisk ut på klemets for tia, deilig!

  3. Å TUSEN TAKK!!! disse er jo Mye bedre enn orginalene!!! Nå ble jeg glad!!! Takk igjen! Mvh Ann Kristin (som fant deg via Humlehagen, og hun har helt rett: Du gir gode vibber!! :D

Leave a comment

This blog supports Gravatars. To have your picture displayed beside your comment, please sign up at gravatar.com.