A blög once bit my sister

Vitenskapsmuseet

Karusell

Vi har tilbragt lørdags formiddagen med min venninne Hildegunn og familien. I dag ble det så mange situasjons-artige bilder at jeg må lage flere innlegg :)

Her er litt av Emilies oppdagelser på Vitenskapsmuseet, som har jubileumshelg, og hadde offisiell åpning med Kongen i går. Vi rakk ikke gjennom alt i dag, men museet har gratis inngang ut 2010, så vi skal helt klart tilbake. Ta deg en tur du også.

Vitenskapsmuseet

Spekkhoggere skal prøvesittes.

Emilie har beplantet

Hus skal bygges og skog skal plantes.

Jeg har jorden i min hånd

Se, der bor mormor nemlig. Viktig å orientere seg.

Prøver å få pærer til å lyse

Her prøver snuppa å få lyspærer til å lyse.

Jeg har mange blogginnlegg i bilder jeg kunnet lagt ut i dag, det klør i fingrene. En god start på ferien er det helt klart!

God lørdagskveld!

3 comments:

  1. Ååå, nå ble jeg nesten litt misunnelig. Vi snakket om å dra på Vitenskapsmuseet for bare et par dager siden, men denne helga ble stappfull av besøk og hundekurs i morgen. Men så kjekt at det er gratis inngang så lenge - da er det i alle fall én hindring mindre for å komme seg i vei! Som alltid nydelige bilder, Johanne! Og god ferie, heldige du :)

  2. Ta dere en tur, det er så gøy å gå rundt der :)

    Her har Morten lånt mitt kamera og tatt en del bilder, så han må krediteres for noen også.

  3. Takk for en kjempekoselig dag! Vi var helt kokt i hodet da vi kom hjem både liten og stor! Mange inntrykk :-) Og ifølge Sigurd var villsvinet det artigste, mens hula var det skumleste. Og vi måtte ta inn igjen "Grevling i taket" på kveldsrepertoaret ;-) Stor klem, kos deg masse i friuka di!

Comments on this blog post have been disabled.