A blög once bit my sister

4 ÅR

Merry Christmas

Her ser dere en smakebit av årets julekort som snart drar ut med posten. Emilie trippet her ut i 15 minus grader med småsko. Men fotosession taklet hun lett :)

10 comments:

  1. Ingen tvil om at den jenta det er fotogen :) Nydelig bilde av ei nydelig jente!

  2. ÅÅ.. som jeg gleder meg!! Håper bursdagsjenta har hatt en finfin feiring!

  3. For en nydelig fireåring :D utrolig stilig bilde, med en kjempe flott modell :D

  4. Wow, kjempekult bilde! Og en herlig modell :)

  5. Kjempestilig bilde av flott jente!

  6. Jeg tror ikke jeg vet om noen mer prinsesseaktig småpike enn Emilie, hun er så utrolig fin og snuppete :) Gratulerer med overstått bursdag!

  7. For et nydelig bilde. Dere har så mange fine bilder på bloggen, de har en så lun varme i seg. Kjempefine de av lille Oliver på det flotte lappeteppet og. Er han litt lik pappaen sin eller?

  8. Gratulerer så masse med overstått dag til den søteste Emilie!:)For et herlig bilde,og for en tøff jente.minus 15 ,hjelp,men hva gjør man vel ikke for en snill mamma og pappa:)Tenker årets julekort blir utrolig flott:) Ha en fortsatt fin uke:) Klem.

  9. for ett lekkert bilde :) hun er så nydelig :)

  10. Åh, hjerteknuser!!! Utrolig bra styling Johanne, men Emilie you nailed it! uten tvil!!! Fantastisk julekort. Denne jenta kommer til å erobre verden, tenk..posere slik i en alder av 4. Og så tøff. P.S. Jeg begynner å bli litt stressa for kjærleiken...tenk at jeg vant;)

Comments on this blog post have been disabled.