A blög once bit my sister

Jippi!! Pakke i posten :)

Pakke fra Meis

Hurra for Gunnhild bak bloggen Meis! Blogging er kun POSITIVT! Enn at Gunnhild så gjerne vil at jeg skal sy et av mine velurskjerf til henne. Noe som nå er på gang under nålen på min Bernina 730 :)

Håper virkelig jeg blir ferdig snart; for enn å få så fine gaver i bytte. Imens jeg savner vår Canon 7D, fikk iPhone 4 ta dagens bildeserie. Syns det ble en fin måte å vise frem GLEDEN over pakke i posten på. Så lover jeg å vise noen nye gode bilder av alle de nye skattene som Gunnhild har sendt oss når mannen og kamera har returnert. Takk Gunnhild! Dette håper jeg vi kan få til igjen, men må jo se om du blir fornøyd først.

Jeg har forresten fått en pakke til denne uken, viser i morgen. Heldige meg!

Ha en herlig kveld! Jeg skal sy videre...:)

2 comments:

  1. Næææh..så ekstremt utrolig vanvittig koselig!! sånt tåler jeg jo nesten ikke å se, uten å begynne å grine ;) så koselig å se at sakene falt i smak da! ..og herlige lille prinsessa di..så skjønn ;)

    blogging er POSITIVT ja!!

    klem klem klem!

  2. Å, nå ble jeg nesten litt misunnelig på Gunnhild altså, hva kan jeg gjøre for å bli den heldige eier av et skjerf? ;-) Jeg skjønner godt hvis du ikke vil gjøre det, men jeg syntes ideen din om give away med skjerfet i premiet var en veldig god idé! Takk for utmerkede tips om lavkarbo!! Veldig hyggelig at noen vil råde meg litt. Jeg skjønner at jeg må finne min vei å gå, men gode råd og tips tas takknemlig imot. Kos dere videre i helgen, så veldig hyggelig ut å ha fått pappa hjem igjen. Små prinsesser er heldige ;)

Comments on this blog post have been disabled.