A blög once bit my sister

Min fjerde forelskelse ♥

Oliver&Johanne

Oliver&Johanne Oliver&Johanne

Først kom mannen.
Så kom super-prinsessa.
Deretter den hjerteknusende vakre Alma.
Nå er jeg forelsket i Lille O, Olli Bolli, Pompen, Bassegutt... (hmm, spørs om han blir sint på meg for ha skrevet dette om noen år)

Kjærligheten er uendelig for alle disse 4!

8 comments:

  1. fine fine oliver <3 han har blitt så stor. :D

  2. Herlig liten kar! Så fine bilder :) Husker da jeg ventet barn nr 2, så lurte jeg på jeg kunne klare å bli like glad i et barn til som jeg var i førstemann. Så ble det full forelskelse da nr 2 kom, og jammen da nr 3 kom også! Er nok ikke stopp på forelskelsene etter et visst antall :)

  3. Nydelige, glade Oliver:) Fins det noe bedre å lytte til enn barnelatter, synes jeg hører ham:) Ja, tenk å ha så mye kjærlighet inni seg, tenker jeg når følelsene tar fullstendig overhånd:) Klem fra Trine:)

  4. ååh..disse deilige barna! han er en skikkelig skjønning, som vokser veeldig fort synes jeg!

  5. Hælledussen, så fin han er!!! SKikkelig godgutt, til å bli ordentlig forelsket i ;) Den dressen hans var jammen fin. Jeg er ganske god på nettshopping (uups!), men der syntes jeg at jeg finner mye fint til gutter også. Kjedebutikkene har absolutt masse fint, men det er faktisk litt mindre utvalg til de søte guttene syntes jeg. Har du noen favorittbutikker du handler i? Var innom Interia, der hadde de jo vanvitteg bra utvalg i masse fine merker, men jeg begrenset meg til en knallfin forklekjole til prinsessa, til og med med 30% avslag. Da er det greit ;) Ha en fortsatt fin kveld!

  6. Herilg fyr!! Du får ta deg en tur til Tromsø, så skal jeg lære deg å hekle! Ü Ikke umulig at jeg kommer til å lage noen flere armbånd. Kanskje dette kan bli en liten epla-butikk? Hmmm.... Hodet mitt koker med idèer til hva jeg skal lage, sånn er det i perioder.

  7. Ellen: Min favorittbutikk til barna er Lindex, rimelige og rett og slett kule klær. Ellers syns jeg Interia har mye fint ja, handler også litt på nett. Denne dressen er kjøpt på salg på Barnas hus, den er fra Refleks.

    Guro: Jeg liker Tromsø, har bodd der ett par måneder. Jeg jobbet da på Åsgård, var i prakis i psykiatri som spl.stud.

  8. Ååå, for noen herlige smil - på dere begge :)

Comments on this blog post have been disabled.