A blög once bit my sister

Olli Bolli Bulle Brekkevold = 1år :)

Oliver 1 år Bulle

Oliver Oliver

1 år- HÆ?

Fine gutten vår! Som har åtte tenner, smilehull, bulle-lår, påklednings-fobi, er puppe-gal, mat-gal og en ball-lekende gladgutt.

Gutten vår, som akkurat nå digger å peke og si LYSET. Andre ord er mamma og oi. Han klapper hver gang han skal spise. Favoritt sanger er klappe-klappe-søte og Olle Bolle. Noen av hans bablende lyder er: sjokodoko..doko..dokk. Han krabber fort og går langs det meste. Han går om han får holde i ei hånd. Enn å lære så mye på 1 år, det har ikke jeg sjans til å klare nå iallefall ;)

Hans favoritt YouTube-video er denne fra The Muppet Show:

Han smiler stort hver gang han hører: "Hi, I'm a bunny!"

For 1 år siden la vi ut denne videoen. Endelig var du her sammen med oss. Som vi hadde ventet på deg!

Kjære Oliver, vi er så stolte av deg!

Feiringa i dag delte vi med 11 andre fine. Takk for flotte gaver og herlig selskap! Oliver var i storform. Han spiste kaka overraskende forsiktig, med skje.

Nå er far og mor kaputt, med vinglasset i handa. Fin lørdagskveld til deg! Faktisk har redaktør Morten sovnet på sofaen ved siden av meg ;)

11 comments:

 1. Ååå den videoen av deg og O er så fin, kan se hvor glad, takknemlig og forelsket du er!! Det er skummelt hvor mye som skjer i løpet av 1 år, og hvor mye som skjer det neste året! No e det bærre "klare sjøl" her i gården!! Ha en fortsatt fin kveld!! Gubben min e på jobb, hadd det ikke vært for det så hadd han også sovet på nabosoffan! Klem!

 2. Åh, HERLIG liten gutt. Han ligner nå litt på mamma`n sin :) Og tøff også, som har DEN videoen som favoritt. Haha. Lo høyt da jeg så den. Konge :D Ha en fortsatt avslappende kveld.

 3. Hurra for Oliver! Og så heldig han er som har en slik flott familie. Kos dere med hverandre (og med vinglassene)! :)

 4. Hurra for Olli med det sjarmerende smilet!

 5. Hurra for Oliver! Gratulerer igjen ;) Herlige bilder altså. Og jeg må si det igjen, det er så gøy når du skriver litt om hva han har lært seg og hvordan han er, jeg har jo Håkon her hjemme som er helt lik ;) Peker på lyset og sier lyssjch!!! Håkon er jo noen måneder eldre, men han er litt treig han, så de har nok kommet veldig likt i utviklingen tror jeg. Ønsker dere en fortsatt fin kveld og en god søndag. Tenkte jeg skulle tenne et lite lys for dere og Alma imorgen ♥

 6. gratulerer til herlige herlige Oliver! skjønn video...åhh..smelt!

 7. Takk! Jeg elsker også den videoen. Synd på en måte at de er så små så kort tid. Fine nyfødte gutten vår!

 8. For en ordentlig sjarmør med ett lurt blikk. Grattis med gårsdagens begivenhet.

 9. Gratulerer! Hipphipphurra! Nå blir det mye fart fremover!

 10. FOR et lite sjarmtroll den gutten er altså, til å spise opp!!! Stor bursdagsklem:-)

 11. Gratulerer med 1-åringen. Så fin han er :)

Comments on this blog post have been disabled.