A blög once bit my sister

Alma ♥

Emilie&Alma

Emilie: "Alma visste ikke at hun skulle dø, så hun ble ikke lei seg for at hun skulle dø".

Vi ser i Almas album, lytter til fin musikk og tenner masse lys for lillesøster i dag.

Skulle virkelig ønske at jeg kunne få holde deg i armene mine en gang til lille venn og stryke over ditt vakre mørke hår.

14 comments:

 1. Barn har en egen evne til å sette ord på ting. Nydelig!

 2. Kjære Johanne. Nydelige Alma og nydelige Emilie, og kloke ord fra lille Emilie også:) Skjønner dere er flinke til å ta vare på de gode minnene i sorgen:) Det verste som kan skje er å miste ett barn, har ikke mistet barn selv...men kan så godt sette meg inn i den dype sorgen. Gråter en skvett med dere her jeg sitter.

  Varm klem fra Trine:)

 3. Jeg tenner lys for Alma og for dere <3 <3 <3

 4. Nå fikk jeg problemer med å holde tårene tilbake her jeg sitter... Tenker på dere idag og har tent lys for Alma på kjøkkenbordet vårt på morgenkvisten. Det var et nydelig bilde av begge jentene dine. Ser godt at Emilie har vokst siden det ble tatt. Håper dagen blir fin for dere, selv om den er trist. God klem fra Ellen

 5. Med tårer i augekroken sender eg ein god og varm klem til heile familien i dag

 6. Nå triller tårene. Så vakkert bilde og for noen fine ord fra storesøstren :)

  Håper dere får en fin søndag mens dere minnes en nydelig liten jente.

 7. Jeg må sitere litt fra favoritt-diktet min på Almas fødselsdag: "Ser du stjernene, liten, fra der hvor du er? Ser du månen som speiles i vannet? Ser du vi gråter? Vi har deg så kjær. Vet du hvor dypt du er savnet?"

 8. Lyset skal brenne i hele dag her. God klem til dere alle!

 9. Tenker på dokke i dag og sender masse varme tanker!! Å kor vondt dette savnet må være- ufattelig trist!! Nydelig sagt av Emilie- ja disse små sier så underlige flotte ting!! God klem fra Humla

 10. Kæreste Johanne,

  Jeg har tændt lys for lille Alma og Jer her til aften. Det gør mig så ondt, at Alma ikke måtte blive hos Jer. Har den største klump i halsen og tårene presser på. .

  Tak for Jeres altid åbne og meget varme indlæg. I er simpelthen så stærke!

  Er vild med billedet af Emilie og Alma. Og tillykke med lille Oliver! Dejligt søskendebillede af E & O også.

  Jeg sender Jer de varmeste kram her fra Danmark. Har faktisk ofte tænkt på dig i min blogpause. Sorry jeg ikke har ladet dig vide det før nu.

  Kærlig hilsen Tine

 11. For eit nydeleg foto! Varme tankar til dykk...

 12. Det var sterke ord fra Emilie. Tente lys for dere på dagen <3

 13. Sukk, så fantastisk fint og vakkert bilde av dei finaste jentene, og så nydelege ord frå Emilie. Eg kjenner ein vond klump i magen berre ved tanken på at vesle Alma ikkje er her meir, og har lyst til å gje dåko alle verdas beste klem

Comments on this blog post have been disabled.