A blög once bit my sister

Nytt familiemedlem

På lur

Tråd og papir er gøy! Sigrid sier hadet

Kitten Pus i hus

Leken

I dag kom tre fine jenter på døren med verdens skjønneste lille nusk. Det var Anne-Lise bak den herlige bloggen Fargevandring og jentene hennes som kom med pusen. På mandag så jeg nemlig dette blogg-innlegget og smeltet helt. Jeg tenkte med en gang at denne pusen passer nok godt inn i Brekkevold-heimen. Vi er ikke helt sikre på kjønnet ennå, men pusen trenger et navn. Det må gjerne være kjønnsnøytralt. Kom med forslag, venner :)

Pus er stueren, myk, leken og litt sky enda. Sofaen er blitt et kjærkomment gjemmested i ettermiddag. Bare vent du lille venn, vi skal nok få lokket deg frem til kos og lek i massevis. Emilie er helt forelska og vil helst ha nusket sovende på sitt rom. Vi må nok bli litt bedre kjent først.

Vi har plukket frem noen advents-ting fra loftet. Det er så fint når det lyser i alle vinduer i mørketiden. Vi har tent julegrana i nabolaget i kveld. Det blir nok en hyggelig tradisjon!

Fin søndagskveld til deg som titter innom!

15 comments:

 1. Så søt!! Du får velge et Mumminavn - Sniff eller My eller noe sånt.

 2. Grattis med nydelig pus! Blir så gla av de herlige bildene på bloggen din! Ha en deilig førjulstid :)

 3. søteste pusen! Vi hadde maaange katter da jeg var liten, og de fikk alltid fine og vanlige guttenavn. Så det er det jeg synes er kulest på dyr;)

 4. Så nydelig pus da!! I finnmarks-stilen så ville jeg kalt han/hun for Røder!! ;-))

 5. og! den over her, tror jeg må være søsteren min! Hun anbefalt meg bloggen din, så takk kjære søster!

 6. nei,nå kom noen imellom, haha! Hun med lysegrønt mener jeg.

 7. Helledussan, så skjønn den er! Heldige katt som er kommet til dere, hun kommer til å få ett godt hjem der. Sofie ønsker seg en katt, men mammaen og pappaen er litt i tvil.... Ha en koselig og fin førjulstid!

 8. Skjønne katta:)Kor koselig!

 9. Helledussen så nydelig! Husker vårt olme beist var så liten og søt en gang i tida og det bare var lek når hun beit. :-)

 10. Så fin liten pus :) Jeg ville også gått for et mummi-navn eller noe sånt :) Våre små dyr har får "Typiske" dyrenavn som: Tito, Mitzi og Rufus :) Og nå leter vi etter et jentenavn på vårt babymarsvin :) Så kanskje det blir "Snorkfrøken"..? :) God adventstid til dere, og håper vi ses snart! Klem

 11. Magni: Haha, konge :) Funker på både gutt og jente, men jeg tror den gikk over hodet på de fleste her ,)

 12. For noen nydelige bilder av den skjønneste pusen...minstejenta er hjemme idag og hun syns det var gøy å se bildet av seg selv med kattepusen:-) Nå er jeg spent på hva den skal hete.-) Vi er så glade for at vi fikk ha den fine kattungen hos oss noen dager, og så glad for at han nå har fått seg et godt hjem og en veldig hyggelig familie å være hos. Klem fra oss alle tre:-)

 13. ÅÅ så nydelig- gratulerer med nytt familiemedlem!! :-)

 14. Gratulerer med lille pus!! Så fin ;) Skjønner godt at Emilie var rimelig spent, håper det går greit med O også. Ha en fin mandag!! Klem fra Ellen

Comments on this blog post have been disabled.