A blög once bit my sister

Farmorstua

Farmorstua

Klar for en skikkelig arb-økt :)

Endelig var all snøen borte ved Farmorstua. Vi er liksom litt på vår nummer to i Trøndelag, så det meste hadde begynt å spire under snøen. Jeg har jobbet så svetten silte i formiddag og fikk endelig ryddet et område som lenge har sett ut som en slagmark, GODT!

Nå skal jeg hente mannen som kommer hjem fra Tsjekkia i dag. Gjett om jeg og spesielt Emilie gleder oss :)

Fin torsdag til deg!

1 comments:

  1. Så herlig det må være å ha sin egen farmorstue! Ser at det begynner å våres der oppe hos dere også, og det er jo flott! god helg Johanne! nyt den:) (jeg skal faktisk jobbe lørdag kveld..selv om jeg har sluttet med helgejobben min..snill? ja,jeg vet) vårklemmer!

Comments on this blog post have been disabled.