A blög once bit my sister

Kjærleik ♥

Mummikopp

Bæremeistur

My boys

4 and 5 years old

Pallekarmer

Flower

Olli i farta

Sweetie

Cultura Kveldsro

Trillekoffert

Radio

It's pure Love!

Det sies så fint på nynorsk syns jeg, det vakre ordet kjærleik. Jeg har en sterk kjærlighet og en meget langvarig forelskelse til min familie :) Nyforelska i Olli, berusende forelska i Emilie og varmende forelsket i min kjære Morten.

Ting-forelsket akkurat nå i mummikopper, pallekarmer, radioen på kjøkkenet, regnjakken min fra Danefæ, iPhone og bæremeisen.

Mat-forelska akkurat nå i scampi, Cultura kveldsro med vanilje, Amistad kaffe fra Dromedar, mørk sjokolade, mandler og store rosiner.

Husforelska i Farmorstua og spesielt hagen.

Hva gjør deg forelska akkurat nå? God helg!

11 comments:

 1. Fine bilder! Det føles som forelskelse ja..den følelsen man har for sine kjæreste. Det har jeg tenkt mange ganger før. Jeg er stormende forelska i gutten min på 6..jeg drømmer meg bort i de mørkebrune øynene hans og liker å knuseklemme ham. Er såklart glad i både mann og datter også!

  God helg Johanne, klem!

 2. Herleg innlegg! Til å verte glad av! :)

  God helg til deg og dine!

 3. Du er så god, Johanne! :) Ønskar deg og dine ei strålande helg!

 4. Dagens gladinnlegg! Jeg ble litt ekstra glad inni meg og gav ungene en ekstra klem før de gikk i senga, til tross for at feberen kryper på ryggen min og enhver lyd fra dem skar i ørene og hodet. Men nå sover de søtt og jeg håper på en frisk dag i morgen med mine forelskelser:)

 5. Jeg har glemt Findus, men jeg elsker den pusen også ;) Takk for herlige kommentarer!

 6. Den kjærligheten du har til familien din kommer så godt frem i bildene du tar og tekstene du skriver at jeg blir helt varm om hjertet:) Ha en riktig god lørdag Johanne!

 7. for et gla innlegg! det er godt å kjenne at man er glad i folk, og ting ;) og enda bedre når de er glade i deg tilbake!

 8. Er ogå ting forelska i den nye mummikoppen! :) Blir også glad av dette innlegget med fine ord og fiiine bilder.

 9. Så koselig helg, fine bilder! Fikk lyst å ta meg en slik bytur uten årend tur med familien jeg også :)

 10. bytur uten ærend skulle det stå ;)

Comments on this blog post have been disabled.